HOFMEIJER-AUTO'S altijd ruim 30 jong gebruikte auto's op voorraad, ook kunnen we voor u een passende autofinanciering voor u regelen, vraag gerust eens naar de voorwaarden en de mogelijkheden hierover.  
       
   

U zoekt een tweedehandswagen?

Daarbij let u niet alleen op het merk, het model en de kilometerstand. U stelt natuurlijk bijkomende eisen en .... u heeft gelijk.

Om u toe te laten in alle gemoedsrust een keuze te maken, heeft Hofmeijer Auto's daarom een speciaal test-en controle-programma op punt gesteld, dat borg staat voor de kwaliteit van uw toekomstige wagen.

Hofmeijer Auto's

 

 

Zekerheid bij Hofmeijer Auto's

Alvorens een tweedehandsauto te koop wordt aangeboden, wordt deze onderworpen aan een groot aantal tests..... die hij met glans moet doorstaan, elke wagen die bij ons te koop word aangeboden ondergaat een afleveringscontrole.
Ook een correcte kilometerstand is gegarandeerd, deze werd immers reeds gecontroleerd vr de aankoop van de wagen.

Hofmeijer Auto's biedt u een ruime keuze aan tweedehandswagens van alle merken.
De navigatie op onze site laat u toe aan de hand van uw criteria de voor u ideale wagen te vinden.

 

           

 

Tevens kan Hofmeijer Auto's u een gunstige autofinanciering aanbieden, vraagt u gerust na de voorwaarden, of klikt u op bovenstaande button verzekering en financiering voor meer informatie. Nadat u de wagen hebt geselecteerd en alle details hebt bekeken kunt u rechstreeks een berichtje sturen naar waarna we met u kontakt zullen opnemen.

Hofmeijer Auto's is RDW gecertificeerd